Zelf meubels maken in beeld

Filmpjes over zelf meubels maken

Deze site gaat over zelf meubels maken en de mogelijkheden die u heeft om uw hobby te ontwikkelen en uit te breiden. Maar naast alle tekst over zelf meubels maken komen wij ook regelmatig allerlei filmpjes en/of afbeeldingen tegen die u verder kunnen helpen op het gebied van zelf meubels maken of die gewoon leuk zijn en bij het onderwerp passen.

Op deze pagina (hieronder) vindt u enkele van deze filmpjes en/of afbeeldingen die wij graag met u wilden delen. Wij benadrukken dat deze filmpjes niet van ons zelf zijn maar dat wij deze enkel willen laten zien aan u. Komt u zelf nog leuke, handige of grappige filmpjes of afbeeldingen tegen die te maken hebben met zelf meubels maken mail ons dan en wij zullen kijken of die hier op de site gezet kunnen worden. U kunt ons mailen door hier te klikken.

Natuurlijk kunt u ook direct zelf beginnen met zelf meubels maken. Klik dan op de afbeelding hieronder om meer te weten te komen over Fred’s Bouwtekeningen.

Zelf meubels maken

Zelf meubels maken – Filmpjes

In dit filmpje ontdek u hoe u een steigerhouten bank met rugleuning kunt maken.

Ook last van rondslingerende brieven, ontdek hoe u uw eigen brievenhouder maakt een ideaal hulpmiddel voor elk huishouden!

In één keer bezit hebben van meer dan 10.000 bouwtekeningen en u nooit meer afvragen hoe u dit moet doen. Voor een paar tientjes kunt u al…. (ontdek het in de video)

Een zeer mooi filmpje van een eerstejaars opleiding voor volwassenen. Middels dit filmpje kunt u kennis maken met veel begrippen van het professioneel meubel maken op een simpele manier.

Zelf meubels maken in ontwikkelingslanden door Samsara, een indrukwekkend project die maar weer eens laat zien dat u niet over de duurste gereedschappen hoeft te bezitten maar op een simpele manier uw eigen meubels kunt maken.

Laat u inspireren door de creatieve manier van zelf meubels maken van enkele studenten van de academie. Zij proberen voor elk probleem een oplossing te vinden en bedenken de mooiste creaties. Inspiratie is het begin van alle succes!

Kunt of wilt u ook geen afstand nemen van uw houten meubelen ontdek dan op welke manieren u het beste uw meubels kunt opknappen. Voor elke soort bewerking of hout is wel een goede manier om het meubel te herstellen, maar weet u precies welke dat is? Ontdek het in de video hieronder.

Van een paar planken tot een nette tafel, ontdek in het filmpje hieronder dat zelf meubels maken echt heel leuk en lucratief kan zijn. Ontdek dat het maken van tafel ook voor u mogelijk is en volgt de stappen van A tot en met Z.

Het maken van een loungebank duidelijk in beeld van begin tot eind. Zelf meubels maken is op deze manier wel heel eenvoudig en voor iedereen te doen. Bekijk het filmpje hieronder en laat u verrassen door het gemak waarmee u uw eigen loungebank maakt.

 

Zelf meubels maken

Zelf meubels maken – Uw eigen fimpjes

Tot op heden hebben we nog niet veel reacties gehad om filmpjes, video’s en afbeeldingen te plaatsen. Wanneer u zelf een klusser bent en al meerdere dingen in elkaar heeft gezet en dat met ons wilt delen, mail ons dan! Wij zetten uw projecten graag online en op die manier kunt u uw diensten delen met anderen. U kunt ons mailen door hier te klikken.

Daarnaast zouden we ook graag uw succesverhalen horen, weten wat u heeft gedreven om door te gaan met klussen en het niet op te geven. Ik weet dat er veel mensen zijn die als hobby klussen hebben, toch zijn er enkele die er bovenuit steken en verder komen dan de gemiddelde klusser. Komt dit door doorzettingsvermogen, talent of gewoon geluk?

Wij zouden graag uw succesverhaal horen zodat wij andere mensen kunnen inspireren!

Post Tagged with