Zelf meubels maken en verkopen

Zelf meubels maken en geld verdienen

Wanneer uw hobby zelf meubels maken is, of u wilt zich hier meer in verdiepen dan komt u al snel op het hoofdstuk “zelf meubels maken en geld verdienen”. In eerste instantie maakt u de meubels voor u zelf en u zult dan al snel merken dat de mensen in uw omgeving ook belangstelling hebben voor uw meubels, maar vaak in een iets andere uitvoering of maat.

U begint vervolgens uw kennissenkring te voorzien van de gevraagde binnen of buitenmeubelen en u zult zien dat u er snel een boel tevreden klanten bij heeft. Maar op een gegeven moment heeft u uzelf, uw vrienden en kennissen en eventueel collega’s voorzien van de meubels die zij graag wilden en uw hobby “zelf meubels maken” stagneert een beetje. Wat gaat u nu doen? Lees de aanwijzingen en tips hieronder…

Het complete pakket zelf meubels maken

Hieronder vindt u enkele tips en mogelijkheden om uw eigen meubels aan de man te brengen. Maar voordat u verder gaat met lezen wil ik u het volgende niet onthouden!

De Doe-Het-Zelf Winst methode. Met deze methode zult u leren hoe u geld kunt verdienen met uw eigen creaties. En wat de meeste doe-het-zelfers vergeten! Bent u dus serieus met uw hobby of vak zelf meubels maken dan kunt u dit pakket niet negeren. Als u op de afbeelding hieronder klikt komt u op de pagina terecht waar u alle informatie kunt vinden.

Zelf meubels maken

 

Zelf meubels maken eigen stijl

Het belang van uw eigen stijl bij zelf meubels maken kan het verschil maken tussen succes of geen succes. U zult niet de eerste zijn die door een paar simpele dingen toe te voegen of zelfs soms weg te laten een eigen stijl heeft gecreëerd. Zoals u op deze pagina kunt lezen en waarschijnlijk heeft u dat al gezien is het eenvoudig en goedkoop om Fred’s Bouwtekeningen te bestellen. Als u deze bouwtekeningen in uw bezit heeft dan heeft u de mogelijkheid om tienduizenden projecten en objecten te maken zonder dat het u enige moeite kost. U doet namelijk precies wat er op de bouwtekening staat en voilà u heeft uw eigen meubels of ander voorwerp gemaakt. U zult merken dat er veel mensen zijn die interesse hebben in uw producten, maar wilt u echt het verschil maken dan is een eigen stijl heel belangrijk. Bedenkt u daarom eens goed wat uw “handelsmerk” gaat worden. Net dat ene logo of die bepaalde manier van bouwen kan u veel geld en opdrachten opleveren.

Eigen meubels te koop aanbieden

Zelf meubels maken is leuk en zelf meubels maken is uitdagend, maar heeft u uw schuur of huis ook vol staan met uw eigen meubels of bouwprojecten? Dan wordt het tijd om ze te gaan verkopen. Natuurlijk begint u in uw kennissen en vriendenkring, vaak verloopt dit proces vrij natuurlijk en hoeft u er geen moeite voor te doen. Toch vergeet u vaak om uw eigen vrienden en kennissen te vragen om promotie voor u te maken. Uw hobby of beroep is zelf meubels maken, en naast dat het uw kennissen en vrienden zijn, zijn het ook uw eerste klanten. Vaak wordt er op deze klanten nog niet veel verdient, maar willen zij graag voor u reclame maken. Vraag dit dan ook bewust aan deze eerste groep vrienden en geef

ze een visitekaartje die kunt u gemakkelijk hier bestellen >>      

Ook kunt ervoor kiezen om andere promotiematerialen te bestellen en in te zetten. u zult hiervoor natuurlijk was moeten investeren, maar de bedragen zijn goed te overzien en zonder deze minimale investering zult u nooit uw succes behalen. Als namelijk niemand van uw bestaan weet kan ook niemand iets van uw kopen!

Verkoopsites

Zodra u uw kennissen en vrienden heeft gevraagd om promotie voor te maken voor uw producten is het voor potentiële nieuwe klanten van belang dat zij uw werk kunnen zien en vinden. Waarschijnlijk denkt u nu ik wel alleen zelf meubels maken, maar u leest niet voor niets deze pagina omdat u ook geïnteresseerd bent in het zelf meubels maken en verkopen. Verkopen gaat niet vanzelf, maar als het één keer loopt soms ook niet meer te stoppen is. Bij het verkoopproces kost het eerst veel tijd en verkoopt u weinig om vervolgens er veel minder tijd in te steken en meer te verkopen.

Zoals gezegd uw kennissen hebben uw kaartje doorgegeven aan hun bekenden en kennissen en die willen graag uw werk zien. Het is daarom aan te raden om uw producten goed op de foto te zetten en aan te bieden op bekende verkoopsites zoals: Marktplaats, Ebay en Speurders. Zodra uw producten hierop staan is het van belang om goed maar zo kort mogelijk te omschrijven wat mensen van u kunnen verwachten!

U kunt zelf meubels maken maar dit is bij u eventuele kopers niet bekend. Zij zien een meubelstuk of ander voorwerp van u te koop staan op Marktplaats en bekijken de afmetingen en het materiaal enz. om te bepalen of zij belangstelling hebben en/of het product bij hun in huis past. Daarom is het van belang om duidelijk te vertellen dat de u alles op maat kunt maken en in de gewenste materiaalsoort. Vergeet dit niet te vermelden en vergeet dit ook niet duidelijk te vermelden. U heeft slechts enkele seconden de aandacht van een potentiële koper en die mag u niet verliezen.

Naast de landelijke sites zijn er vaak ook veel websites die goederen en/of diensten te koop aanbieden bij u in de regio. Ga eens een middagje “Googelen” en u zult versteld staan van de websites uit uw regio. Door u producten en diensten daar aan te bieden zult u merken dat uw afzet soms in een rap tempo toeneemt. Eenmaal bekend is bekend. U hoeft dan alleen nog maar u naam hoog te houden door goede producten en diensten te leveren.

Zelf meubels maken uw eigen website

Als het gaat om zelf meubels maken of andere voorwerpen is het het beste om naast de hierboven genoemde manieren om uw eigen meubels aan de man te brengen een eigen website te hebben. Vaak denken mensen bij het maken van een eigen website dat dit enorm veel tijd kost, maar het tegendeel is waar. U kunt op veel verschillende en simpele manieren uw eigen website maken. En wanneer die eenmaal in de lucht is worden de verkopen steeds gemakkelijker. U kunt vanaf alle andere sites doorverwijzen naar uw eigen site en uw site kunt u constant up-to-date houden met uw eigen producten.

Wilt u dus echt serieus aan de slag en echt geld gaan verdienen bekijk dan eens wat bovenstaande stappen voor u kunnen betekenen. En vergeet niet dat als u geld wilt verdienen u eerst moet investeren. Maar zorg ervoor dat dit bedrag niet te gek wordt, en dat het past bij uw situatie en ambitie. Heeft u nog advies nodig neem dan contact met ons op door hier te klikken. Wij kunnen u altijd ondersteunen bij het maken van uw site!

Zelf meubels maken